GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Mesut Yaşar Ortaokulu

Ekm

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda kurulan Değerler Kulübü, Kulüp Temsilci öğretmeni Melike Sümer başkanlığında görevli öğrencilerin katkılarıyla Değerler Eğitimi Panosu oluşturdular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel ve anlamlı çalışmaları için yürekten teşekkür ediyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KAREOGRAFİSİNİ TAMAMLADIK

Ekm

Törende planlanan oratoryo, kareografi gösterisi, şiirler, konser etkinliğimiz ve resim sergimiz için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİNİN DESTEKLERİYLE DÜZENLENEN KİTAP FUARINA KATILDIK

Ekm

Okulumuzda sınıfların temizlik kontrolünü yapan öğrencilerimiz en temiz sınıfı 8-B olarak belirledi.

Eyl

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri tarafından düzenlelen Mevlid-i Nebi Haftası Kutlama Etkinliklerini ilahiler eşliğinde çoşkuyla gerçekleştirdik. Proğramı düzenleyen Kevser Betül Altundal ve Melike Sümer hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantımız okul  müdürümüz Ali Kaymaz'ın başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Müdürümüz yeni atanan öğretmenlerimizi tebrik ederken tüm öğretmenlerimiz için iyi bir eğitim - öğretim yılı geçirmeleri temennilerinde bulundu.

Eyl

Fen Bilimleri öğretmenimiz Rümeysa Işık rehberliğinde öğrencilerimizin yapmış oldukları Güneş Sistemi Gezegenleri Maketleri okulumuzda sergilenmiştir.

Eyl

Türkçe öğretmenlerimiz Tunahan Sert ve Elif Sürmeli tarafından hazırlanan İlköğretim Haftası kutlama programını gerçekleştirdik.

Tem

OKULUMUZUN SPORTİF ALANLARDAKİ BAŞARLARI GAZİANTEP YILIDZ ERKEK VE KIZ HALTER TURNUVASINDA OKULUMUZ İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR