GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Mesut Yaşar Ortaokulu

Nis

23 Nisan'ı öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Emeği geçen Belediye bando takımına, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Okul Voleybol Turnuvası düzenlendi. Turnuva sonucunda

5 lerin 1. si 5 A

6 ların 1. si 6 A

7 lerin 1. si 7 C

8 lerin 1. si 8 B olmuştur.

SABAHÇI DEVRE ŞAMPİYONU  8 B

ÖĞLENCİ DEVRE ŞAMPİYONU  6 A OLMUŞTUR.

Turnuvayı organize eden Beden eğitimi öğretmenimiz İsmail CEYLAN a teşekkür ediyor, başarılı olan takımlarımızı tebrik ediyoruz

Nis

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği 25 Aralık Panaroma Müzesi gezisi düzenlendi.Başta geziyi organize eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına olmak üzere gezide görev alan öğretmenlerimiz Rumeysa MUSLU ve Sümeyye KARAÇELİK ' e teşekkür ediyoruz.

Nis

Ayın en temiz sınıfı 7/D Sınıfı seçilmiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Nis

Ayın en temiz sınıfı seçilen 8 E sınıfını tebrik ediyoruz.

HALTERDE BÜYÜK BAŞARI

Okullar arası il birinciliği ve Türkiye seçmeleri

Iraz ertosun 55kg şampiyonu

Irmak yılmaz 59kg şampiyonu

Emine Muhammed 40kg

3. Özlem su Yılmaz 40kg3.

Sıla nur Akbal 49kg3.

Muhammed batın Çelik 81kg şampiyonu

Sami Yusuf girgiç 3.

Bünyamin eren vurucu 3.

Dereceye giren öğrencilerimizi ve antrenörümüz Murat ÖZASLAN 'ı tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Şahinbey İlçesinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında derece elde etmişlerdir. Turnuvalarda okulumuz 5 C sınıfı öğrencisi Eylül Naz Oymak İlçede 3., 8 B sınıfı öğrencisi Vedat Olcay ilçede 2. olmuştur.Öğrencilerimizi ve başarıda emeği geçen başta okulumuz Matematik öğretmeni Berna Özcan ı, diğer öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

OKULUMUZDA BİLGİ YARIŞMASI ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Ara

25 ARALIK GAZİANTEP'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 102. YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI KAPSAMINDA OKULUMUZDA KUTLAMA PROGRAMINI BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİK. PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

2023 YILI SON RESİM SERGİMİZDE EMEĞİ GEÇEN BAŞTA GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ ELİF İLHAN OLMAK ÜZERE BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ

YERLİ MALI HAFTASI

AHİLİK HAFTASI KUTLANDI

Ara

Resim Öğretmenimiz Elif İlhan ve öğrencileri Resim Sergisi yapmışlardır.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ COŞKUYLA KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.