GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Mesut Yaşar Ortaokulu

......................
Adres Beydilli Mah. 66036 Nolu sokak No13/1 Ünaldı ASM YanıŞahinbey/GAZİANTEP
Vizyon
Ön yargıları yıkmış, kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirerek bölgesinde örnek bir okul olmak.
Misyon
Cumhuriyetin temel ilkeleriyle, Atatürk İlke ve İnkılâplarını, yaşayan ve yaşatan;eğitim–öğretim kadrosu ve donanımlı altyapısıyla, teknolojik gelişmeleri takip eden;özgüveni ile kendini ifade edebilen, eleştirisel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden;öğrendiği davranışları hayata geçirebilen,enerjisini,yetenekleri doğrultusunda kullanan,Türk milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren, öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen;insani bir bakış açısını temel alan, coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye´sini oluşturacak bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2018-2019 Garip YILMAZ 57 kg Muay Thai alanında 1 kez Türkiye 1. ve 2.si ve 3 kez il birincisi olmuştur. Arda BİLBEN 48 kg Muay Thai alanında 2 kez il birincisi olmuştur. Ömer BOZ 50 kg Muay thai alanında il birincisi olmuştur. Suphi ATEŞ 54 kg Muay Thai alanında il birincisi ve üçüncüsü olmuştur. Huzeyfe BİLBEN Muay Thai alanında 2 kez il birincisi olmuştur. 2015-2016 1-)Ali BİLBEN, AVRUPA MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI´NDA Avrupa 2.si olmuştur. 2-)Mehmet Şevket BAYHAN, Gaziantep Yıldızlar 62 kiloda il 2.si olmuştur. 2011-2012 1-) 21- 24 Mart 2012 tarihleri arasında Aksaray ‘da yapılan OKULLAR ARASI YILDIZLAR HALTER ŞAMPİYONASI ‘nda okulumuz TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur. 2-)Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve GTO Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi işbirliği ile 16 Nisan 2012 tarihinde saat 14:00 ‘ da GTO Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde ilköğretim 2.Kademe 7. ve 8. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen ödüllü ‘’CANLI PERFORMANS RESİM YARIŞMASI ’nda okulumuz, MANSİYON dalında GAZİANTEP 2. Sİ olmuştur.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
Saatler
Sabahcı Ders Baslama Saati: 06.50 Sabahcı Ders Bitis Saati: 12.30 Oglenci Ders Baslama Saati: 12.40 Oglenci Ders Bitis Saati: 18.20
Ulaşım